Wilt u graag lekker eten in de buurt van Nijmegen? We ontvangen u graag in ons restaurant in Overasselt. St. Walrick is gelegen in het natuurgebied de Hatertse en Overasseltse Vennen. U combineert het eten in ons restaurant dus perfect met een heerlijke wandeling of fietstocht door de prachtige omgeving van dit gebied nabij Nijmegen. Er zijn twee wandel- en fietsroutes uitgezet die tegenover het restaurant van start gaan.

Bekijk ons menu en bestel direct via onze bestelpagina!

Bekijk het menu en bestel direct!
> Erkend pannenkoeken restaurant
> Prachtige natuuromgeving
> 365 dagen per jaar geopend

Geniet van heerlijk eten in een mooie omgeving vlak bij Nijmegen

Wilt u graag komen eten in ons restaurant in Overasselt, nabij Nijmegen? Neem dan alvast een kijkje op onze menukaart. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een lekkere kop koffie met gebak, een verfrissend drankje of voor een overheerlijke pannenkoek. Wij zijn van oudsher een erkend pannenkoekenrestaurant en maken allerlei soorten pannenkoeken; van traditionele tot wereldse pannenkoeken. Weet u al wat u wilt eten tijdens een bezoek aan ons restaurant nabij Nijmegen?

walrick restaurant natuur

Bekijk de Menu’s

Bekijk onze pannenkoeken, kleine en 3-gangen kaarten en onze dranken.

Lees verder  

Arrangementen

Uw feest of receptie vieren midden in een bosrijke omgeving? Dat is mogelijk bij St. Walrick. Zowel binnen als buiten …

Lees verder  

De omgeving van St. Walrick

Bekijk hier wat de omgeving van restaurant St. Walrick te bieden heeft.

Lees verder  

Breng een bezoek aan ons restaurant

Bent u enthousiast geworden van al het lekkers dat op onze menukaart staat? Kom dan snel langs bij ons restaurant en neem de tijd om de omgeving te ontdekken. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 024 622 13 85.