Hierbij vindt u alle extra informatie die betrekking heeft tot St. Walrick

Cadeaubon

Bent u op zoek naar een origineel cadeau om uw geliefde, familie of vrienden te geven? Of voor bijvoorbeeld een jubileum, een verjaardag of zomaar? Wat dacht u van een cadeaubon? Deze is geheel naar eigen wens in te vullen. Aan uw wensen zullen wij graag onze medewerking verlenen. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Piggy spaarkaart

Bij restaurant St. Walrick kunt u sparen voor een leuk cadeau, koffie met gebak of bijvoorbeeld een keer lekker gratis diner. Vraag de piggy spaarkaart aan en u kunt meesparen voor deze leuke extra’s.

Afhalen van gerechten

Wist u dat u bij St. Walrick ook pannenkoeken en andere gerechten af kunt halen? Neem een kijkje in onze menukaart en geef uw bestelling telefonisch door of bestel via onze online bestelsite, zodat wij iets lekkers klaar kunnen maken om thuis op te eten.

Personeel

Wil je een leuk bijbaantje of ben je op zoek naar een vaste baan dan je bij St. Walrick aan het juiste adres. Ben je gemotiveerd en flexibel en wil je in een gezellig jong team werken neem dan contact op met St. Walrick 024-6221385. We zoeken nog mensen voor de keuken en de bediening.

Hondenchippiechippie_compressed

Er wordt bij ons in de vennen veel gewandeld met honden. Na de wandeling bent u van harte welkom om samen iets te komen eten of drinken. We hebben speciaal voor uw hond een grote groene ton staan met waterbakken. Ook is er een lekker hondenkoekje voor na de wandeling.

VEP

St. Walrick is lid van de vereniging erkende pannenkoekenrestaurants. Deze pannenkoeken-restaurants serveren ambachtelijke pannenkoeken, gebakken met beslag van eigen receptuur. U kunt de leden herkennen aan het muurschildje. Ca 80 pannenkoekenrestaurants zin lid van de VEP. Voor meer info kijk op de site: http://pannenkoekenrestaurants.nl/

Heldro ijs

St. Walrick maakt al meer dan 50 jaar gebruik van het ambachtelijke roomijs van Heldro uit
Ottersum. Er zijn vele gasten die speciaal voor dit ijs naar St. Walrick komen. Vooral in de
zomer als u hier extra van kan genieten in de buitenlucht op ons mooie en ruime terras.