Heeft u zin in een heerlijke kop koffie van een koffiezaak in een prachtig natuurgebied nabij Nijmegen? Ons restaurant en koffiezaak is gelegen in het natuurgebied de Hatertse en Overasseltse Vennen, op nog geen tien minuten rijden van Nijmegen. Zo heeft u de mogelijkheid om even te ontsnappen aan de drukte van de stad, onder het genot van een hapje en een drankje.

Bekijk ons menu en bestel direct via onze bestelpagina!

Bekijk het menu en bestel direct!
> Erkend pannenkoeken restaurant
> Prachtige natuuromgeving
> 365 dagen per jaar geopend

Eten bestellen in Nijmegen en omgeving

Brengt u binnenkort een bezoek aan onze koffiezaak en restaurant in Overasselt, nabij Nijmegen? Dan geniet u van de heerlijkste dranken en versnaperingen. Kies bijvoorbeeld voor een koffie, cappuccino of een latte macchiato met een smaakje en combineer de warme drank met een heerlijk stukje appelgebak of kersenvlaai. En wat dacht u van een huisgemaakte Bossche bol? Natuurlijk serveren we ook koude en alcoholische dranken. Zo geniet u na een wandeling door het prachtige natuurgebied bijvoorbeeld ook van een koud biertje.

walrick restaurant terras koffie

Bekijk de Menu’s

Bekijk onze pannenkoeken, kleine en 3-gangen kaarten en onze dranken.

Lees verder  

Arrangementen

Uw feest of receptie vieren midden in een bosrijke omgeving? Dat is mogelijk bij St. Walrick. Zowel binnen als buiten …

Lees verder  

De omgeving van St. Walrick

Bekijk hier wat de omgeving van restaurant St. Walrick te bieden heeft.

Lees verder  

Ervaar de rust van de natuur

In onze koffiezaak en restaurant in Overasselt, vlak bij Nijmegen, kunt u niet alleen terecht voor koffie en gebak. Ook voor ander heerlijk eten bent u welkom. Zo hebben we diverse lunchgerechten, maar ook complete driegangenmenu’s. Kom langs voor een kopje koffie of iets anders en ontdek de omgeving! Heeft u vragen? Bel ons dan via 024 622 13 85.