De gerechten op de met zorg samengestelde menukaart van ons restaurant in Overasselt, nabij Nijmegen, zijn zeker het proberen waard. Wilt u genieten van een heerlijke lunch, een pannenkoek of koffie met gebak? U vindt het allemaal op de menukaart van ons restaurant, op slechts tien minuutjes rijden vanaf Nijmegen.

Bekijk ons menu en bestel direct via onze bestelpagina!

Bekijk het menu en bestel direct!
> Erkend pannenkoeken restaurant
> Prachtige natuuromgeving
> 365 dagen per jaar geopend

Wat gaat u bestellen van de menukaart van ons restaurant nabij Nijmegen?

Wist u dat ons restaurant van oudsher een pannenkoekenrestaurant is? Inmiddels hebben we op de menukaart van ons restaurant in Overasselt, in de buurt van Nijmegen, veel meer heerlijke gerechten en lekkernijen staan. We zijn de pannenkoeken echter niet uit het oog verloren en u kunt dan ook nog steeds pannenkoeken bij ons afhalen of deze bestellen in het restaurant. St. Walrick is gelegen in een prachtig natuurgebied, genaamd de Hatertse en Overasseltse Vennen. Hier geniet u dus niet alleen van de menukaart van ons restaurant, maar ook van deze prachtige omgeving nabij Nijmegen.

Walrick restaurant eten bestellen

Bekijk de Menu’s

Bekijk onze pannenkoeken, kleine en 3-gangen kaarten en onze dranken.

Lees verder  

Arrangementen

Uw feest of receptie vieren midden in een bosrijke omgeving? Dat is mogelijk bij St. Walrick. Zowel binnen als buiten …

Lees verder  

De omgeving van St. Walrick

Bekijk hier wat de omgeving van restaurant St. Walrick te bieden heeft.

Lees verder  

Bekijk onze menukaart

Bent u benieuwd wat voor lekkers er allemaal op onze menukaart staat? Bekijk deze dan op onze website. Het is mogelijk om uw eten te bestellen voor afhaal of bezorging, maar we ontvangen u natuurlijk ook graag in ons restaurant. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 024 622 13 85.