Wilt u graag afhaaleten bestellen bij ons afhaalrestaurant in Overasselt, nabij Nijmegen? St. Walrick is een restaurant op tien minuten rijden van Nijmegen, waar u heerlijk eten kunt bestellen om af te halen. Van oudsher zijn wij een pannenkoekenrestaurant en we zijn dan ook aangesloten bij De Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants. Ook deze overheerlijke pannenkoeken kunt u eenvoudig online bestellen. Inmiddels hebben we veel meer specialiteiten dan alleen pannenkoeken en kunt u bij ons afhaalrestaurant nabij Nijmegen veel meer lekker eten afhalen.

Bekijk ons menu en bestel direct via onze bestelpagina!

Bekijk het menu en bestel direct!
> Erkend pannenkoeken restaurant
> Prachtige natuuromgeving
> 365 dagen per jaar geopend

Een uitgebreide menukaart met afhaaleten in Overasselt, nabij Nijmegen

De menukaart met afhaaleten van ons afhaalrestaurant in Overasselt, bevat heerlijk eten dat u kunt afhalen of kunt laten bezorgen in de omgeving van Nijmegen. Weet u al welk eten u wilt bestellen? U vindt vast en zeker iets naar uw smaak op de menukaart van ons restaurant. Het afhaaleten op het menu van ons afhaalrestaurant in Overasselt, nabij Nijmegen, is heel divers. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een uitgebreide brunch (dag van tevoren bestellen), een maaltijdsoep of één van de heerlijke lunchgerechten, zoals oerbrood met geitenkaas, een clubsandwich met gerookte kip of diverse maaltijdsalades. Kortom: er is altijd wel eten dat u kunt afhalen bij ons restaurant in de buurt van Nijmegen dat aansluit op uw wensen.

walrick restaurant gerecht

Bekijk de Menu’s

Bekijk onze pannenkoeken, kleine en 3-gangen kaarten en onze dranken.

Lees verder  

Arrangementen

Uw feest of receptie vieren midden in een bosrijke omgeving? Dat is mogelijk bij St. Walrick. Zowel binnen als buiten …

Lees verder  

De omgeving van St. Walrick

Bekijk hier wat de omgeving van restaurant St. Walrick te bieden heeft.

Lees verder  
Walrick natuurgebied

Ons afhaalrestaurant is gelegen in een natuurgebied nabij Nijmegen

Ons afhaalrestaurant in Overasselt, vlak bij Nijmegen, is niet alleen bedoeld voor het afhalen van eten. U kunt namelijk ook bij ons in het restaurant of in de prachtige tuin genieten van onze gerechten en lekkernijen. In ons restaurant hebben we plaats voor ruim 160 gasten in drie verschillende zalen. Ook beschikken we over een groot buitenterras dat plaats biedt aan meer dan 200 gasten. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin, geniet u bijvoorbeeld van een pannenkoek met een kopje koffie. Ons restaurant is gelegen in het natuurgebied de Hatertse en Overasseltse Vennen. Verken dus ook zeker deze prachtige omgeving nabij Nijmegen, wanneer u een bezoek brengt aan ons restaurant, ook tijdens het afhalen van eten.

Bestel direct online

Heeft u trek in lekker afhaaleten van ons afhaalrestaurant in Nijmegen en wilt u het eten zelf komen afhalen? Bestel dan via onze bestelpagina en vink aan dat u de bestelling op komt halen. Heeft u liever dat we uw bestelling bezorgen? Ook dat is geen probleem. Wij bezorgen in Nijmegen en omgeving. Voor vragen neemt u contact met ons op door te bellen naar 024 622 13 85.