Wilt u genieten van heerlijke pannenkoeken en een goede kop koffie in de buurt van Nijmegen? Dan bent u van harte welkom bij St. Walrick in Overasselt. Ons restaurant is aangesloten bij De Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants en u geniet hier dan ook van overheerlijke pannenkoeken. We zijn van oudsher een pannenkoekenrestaurant, maar inmiddels geniet u bij ons ook van diverse andere gerechten en arrangementen. Komt u langs voor heerlijke pannenkoeken, een kop koffie en een wandeling door de rijke omgeving van ons restaurant nabij Nijmegen?

Bekijk ons menu en bestel direct via onze bestelpagina!

Bekijk het menu en bestel direct!
> Erkend pannenkoeken restaurant
> Prachtige natuuromgeving
> 365 dagen per jaar geopend

Pannenkoeken en koffie combineren met een wandeling nabij Nijmegen

Wanneer u naar St. Walrick in Overasselt, vlak bij Nijmegen, komt voor onze heerlijke pannenkoeken en een lekkere kop koffie, mag een wandeling door de prachtige omgeving niet ontbreken. Loop bijvoorbeeld één van de twee wandelroutes die tegenover ons restaurant beginnen of breng een bezoek aan de Koortsboom. Na deze wandeling in dit prachtige gebied nabij Nijmegen zijn pannenkoeken en koffie natuurlijk een heerlijke afsluiter. Bekijk onze pannenkoekenmenukaart om erachter te komen hoe groot de keuze is.

walrick restaurant terras koffie

Bekijk de Menu’s

Bekijk onze pannenkoeken, kleine en 3-gangen kaarten en onze dranken.

Lees verder  

Arrangementen

Uw feest of receptie vieren midden in een bosrijke omgeving? Dat is mogelijk bij St. Walrick. Zowel binnen als buiten …

Lees verder  

De omgeving van St. Walrick

Bekijk hier wat de omgeving van restaurant St. Walrick te bieden heeft.

Lees verder  

Breng een bezoek aan ons restaurant of bestel online

Wilt u graag genieten van onze pannenkoeken en koffie of een van de andere specialiteiten van ons restaurant nabij Nijmegen? Kom dan snel langs! Het restaurant is kindvriendelijk en voor alle mensen bereikbaar. Wilt u liever je pannenkoeken bestellen en afhalen of laten bezorgen? Ook dan staan we graag voor u klaar. Voor vragen zijn we bereikbaar op het telefoonnummer 024 622 13 85.