Bent u op zoek naar een restaurant om eten te bestellen in de buurt van Nijmegen? St. Walrick in Overasselt is een uitstekende keuze. Wij zijn van oudsher een erkend pannenkoekenrestaurant, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een restaurant met veel meer specialiteiten. U heeft de mogelijkheid om eten te bestellen en af te halen, maar we bezorgen ook aan huis in de omgeving van Nijmegen.

Bekijk ons menu en bestel direct via onze bestelpagina!

Bekijk het menu en bestel direct!
> Erkend pannenkoeken restaurant
> Prachtige natuuromgeving
> 365 dagen per jaar geopend

Eten bestellen in Nijmegen en omgeving

Wilt u heerlijk eten bestellen en afhalen of laten bezorgen in Nijmegen of omgeving? Bekijk dan snel onze menukaart en kies uw favoriete gerecht uit. Ons menu is erg divers; van heerlijke pannenkoeken en met zorg samengestelde lunchgerechten tot maaltijdsalades en luxe borrelplanken. Wat voor eten u ook wilt bestellen in de omgeving van Nijmegen; wij bereiden het voor u. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan ons restaurant in Overasselt, nabij Malden.

walrick restaurant terras koffie

Bekijk de Menu’s

Bekijk onze pannenkoeken, kleine en 3-gangen kaarten en onze dranken.

Lees verder  

Arrangementen

Uw feest of receptie vieren midden in een bosrijke omgeving? Dat is mogelijk bij St. Walrick. Zowel binnen als buiten …

Lees verder  

De omgeving van St. Walrick

Bekijk hier wat de omgeving van restaurant St. Walrick te bieden heeft.

Lees verder  

Bestel eenvoudig online

Wilt u graag eten bestellen bij ons restaurant nabij Nijmegen?  Wilt u graag een van onze heerlijke lunchgerechten proberen of kiest u toch voor een pannenkoek? U zult er gegarandeerd van genieten. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 024 622 13 85.