Bent u op zoek naar een restaurant in de buurt van Malden en Grave? Ons restaurant, genaamd St. Walrick, ligt in Overasselt op slechts tien minuten rijden van Malden en Grave. We verwelkomen u dan ook graag in ons restaurant voor ontbijt, brunch, lunch of een diner.

Bekijk ons menu en bestel direct via onze bestelpagina!

Bekijk het menu en bestel direct!
> Erkend pannenkoeken restaurant
> Prachtige natuuromgeving
> 365 dagen per jaar geopend

Een veelzijdig restaurant nabij Malden en Grave

Van oudsher zijn we een pannenkoekenrestaurant. We zijn dan ook aangesloten bij De Vereniging voor Erkende Pannenkoekenrestaurants en u geniet bij ons dan diverse pannenkoeken. Komt u langs bij ons restaurant, nabij Malden en Grave, voor een pannenkoek en een kop koffie of geniet u liever van een van onze lunchgerechten of een diner? Een ding is zeker, u gaat er van genieten!

Walrick restaurant bossen

Bekijk de Menu’s

Bekijk onze pannenkoeken, kleine en 3-gangen kaarten en onze dranken.

Lees verder  

Arrangementen

Uw feest of receptie vieren midden in een bosrijke omgeving? Dat is mogelijk bij St. Walrick. Zowel binnen als buiten …

Lees verder  

De omgeving van St. Walrick

Bekijk hier wat de omgeving van restaurant St. Walrick te bieden heeft.

Lees verder  
Walrick natuurgebied

De prachtige omgeving van ons restaurant

Omdat ons restaurant gelegen is in natuurgebied de Hatertse en Overasseltse Vennen, heeft u tijdens uw bezoek ook de mogelijkheid om een ontspannende wandeling of fietstocht te maken. Zo komt u even helemaal tot rust! De wandel- en fietsroutes beginnen tegenover het restaurant en zijn uitgezet door middel van rode en gele paaltjes op het bospad. Na een wandeling geniet u op ons grote buitenterras, terwijl de kinderen zich vermaken in onze speeltuin.

Geniet ook bij u thuis van ons eten

Wilt u liever genieten van ons eten in de comfort van uw eigen woning? Schakel dan ons restaurant in Overasselt in voor bezorging in Malden of Grave. U bestelt eenvoudig het gewenste eten en drinken online via onze bestelpagina. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 024 622 13 85.