• Voorgerechten - 3Gangen

    • Romige mosterdsoep met spekjes

      € 6,95

    • Salade lauw-warme brie met walnoten en honing-tijm dressing         

      € 11,95
    • Carpaccio met zongedroogde tomaat, geroosterde pitten, oude kaas en truffelmayonaise

      € 11,95
    • Vol-au-vent met wildragout    

      €11,95

    • Gefrituurde garnalen met tomaat, rode ui en wasabimayonaise

      € 11,95
    • Hoofdgerechten - 3Gangen

    • Vispotje met ratatouille en witte wijnsaus   

      € 23,95
    • Diamanthaas met rode wijnsaus *(+€ 2,00)      

      € 25,95
    • Surf en turf: gemarineerde scampi's en diamanthaasje met rode wijnsaus *(+€ 2,00)

      € 25,95
    • Hertenbiefstuk met pastinaakpuree en cognacroomsaus *(+€ 2,00)

      € 25,95

    • Saté van de haas (plateservice met frites en salade)

      € 21,95
    • Gemarineerde kip met diverse groenten, tagliatelle, teriyaki en noten

      € 23,95
    • Nagerechten - 3Gangen

    • Coffee 43

      € 7,95
    • Dubai profiterole met pistache ijs en slagroom  

      € 8,75
    • Roomijs karamel met amandelkrokant en slagroom        

      € 9,25
    • Stoofperentaartje met een bolletje Heldro ijs en slagroom

      € 8,75
    • Peche melba 

      € 8,95
    • Om het extra lekker te maken

    • Oerbrood met kruidenboter

      € 5,25
    • Oerbrood met kruidenboter en aïoli

      € 6,25
    • Oerbrood met aioli, pesto en hummus

      € 6,25