Wilt u graag pannenkoeken afhalen bij een authentiek pannenkoekenrestaurant in de buurt van Nijmegen? Dan bereiden wij deze graag voor u. St. Walrick in Overasselt is aangesloten bij De Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants. Dat betekent dat u bij ons restaurant nabij Nijmegen overheerlijke pannenkoeken kunt afhalen. U heeft daarbij ruim de keuze uit diverse soorten pannenkoeken: van de klassiekers tot aan wereldse pannenkoeken. Welke pannenkoek is uw favoriet?

Bekijk ons menu en bestel direct via onze bestelpagina!

Bekijk het menu en bestel direct!
> Erkend pannenkoeken restaurant
> Prachtige natuuromgeving
> 365 dagen per jaar geopend

Pannenkoeken afhalen bij een erkend pannenkoekenrestaurant nabij Nijmegen

Op onze pannenkoekenmenukaart vindt u diverse soorten pannenkoeken die u kunt afhalen bij ons restaurant in Overasselt, vlak bij Nijmegen. Kiest u voor een zoete pannenkoek, zoals een pannenkoek met appel en kaneel, banaan, ananas of perzik? Of bent u meer fan van een hartige pannenkoek, bijvoorbeeld met kaas, spek, ui, tomaat? Dan zijn er natuurlijk ook nog onze wereldse pannenkoeken! Kies bijvoorbeeld voor een bijzondere pannenkoek met shoarma of een Italiaanse of Mexicaanse variant. Een ding is zeker: bij ons is er een pannenkoek voor iedereen!

Walrick restaurant bossen

Bekijk de Menu’s

Bekijk onze pannenkoeken, kleine en 3-gangen kaarten en onze dranken.

Lees verder  

Arrangementen

Uw feest of receptie vieren midden in een bosrijke omgeving? Dat is mogelijk bij St. Walrick. Zowel binnen als buiten …

Lees verder  

De omgeving van St. Walrick

Bekijk hier wat de omgeving van restaurant St. Walrick te bieden heeft.

Lees verder  

Geniet ook bij u thuis van ons eten

Bestel uw pannenkoeken eenvoudig online

Wilt u onze verrukkelijke pannenkoeken bestellen en afhalen bij ons restaurant vlak bij Nijmegen? Dit doet u eenvoudig en snel online. Kies simpelweg wat u wilt bestellen en selecteer afhalen. Kies vervolgens de datum en de tijd en bestel! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 024 622 13 85.