3-gangen menu

€ 23,75

    • Voorgerechten - 3Gangen

    • Mosterdsoep met spekjes

      € 5,50
    • Salade geitenkaas met peer, druif, walnoot en honing-tijmdressing

      € 9,95
    • Carpaccio met zongedroogde tomaat, geroosterde pitten, oude kaas en truffelmayonaise

      € 9,95
    • Wrap met gerookte kip, sla, tomaat en zoete rode uiensaus

      € 9,95
    • Salade met gefrituurde mosselen, tomaat, rode ui en wasabimayonaise

      € 9,95
    • Hoofdgerechten - 3Gangen

    • Kipfilet ingerold met spek en dragonsaus      

      € 19,95
    • Gegrilde diamanthaas met spek, champignons ui en paprika      

      € 21,95
    • Zalmfilet met tuinkruidensaus

      € 20,95
    • Mixed-grill: gmarineerde kipfilet, saté, diamanthaas en spare-rib<br>met knoflooksaus*

      € 23,95

    • Saté van de haas (plateservice met frites en salade)

      € 18,95
    • Nagerechten - 3Gangen

    • Schrobbeler espresso

      € 5,95
    • Dame blanche     

      € 6,50
    • Roomijs met karamelsaus, amandelkrokant en slagroom

      € 7,75
    • Sorbet St. Walrick

      € 7,95
    • Huisgemaakte brownie met walnoot en bolletje Heldro ijs   

      € 7,95
    • Om het extra lekker te maken

    • Oerbrood met kruidenboter

      € 4,75
    • Oerbrood met kruidenboter en aïoli

      € 5,75
    • Oerbrood met aioli, pesto en tapenade van zongedroogde tomaat

      € 5,75
x
Reacties voor dit bericht zijn gesloten.