-
-
Voorgerechten – Kerst
-
Carpaccio met zongedroogde tomaat, Grana Padano, geroosterde pitten, rucola en truffelmayonaise
€ 9,75 -
Gerookte eendenborst met granaatappel, dadels en sinaasappeldressing
€ 9,75 -
Zalmbonbon gevuld met Noorse garnalen met rivierkreeftjes en dille-crème
€ 9,75 -
Wrap gevuld met avocado, gegrilde groenten en feta
€ 8,95 -
Gevogeltebouillon met bosui
€ 5,50
-
Hoofdgerechten – Kerst
-
Diamanthaas met gestoofde sjalotte en rode wijnsaus
€ 18,95 -
Bladerdeeg gevuld met geitenkaas, zongedroogde tomaat en olijven, noten en honing
€ 17,95 -
Hertenbiefstuk met pastinaakpuree, stoofpeer en wildroomsaus*
€ 20,95 -
Saté van de haas
€ 15,95 -
Stoofpotje met zwijnshaas, spek, diverse groenten en cognacroomsaus
€ 18,95 -
Zalmfilet met wilde rijst, ratatouille en witte wijnsaus
€ 18,95
-
-
-
Nagerechten – Kerst
-
Tiramisu
€ 7,50 -
Apfelstrudel met kaneelijs en vanillesaus
€ 7,50 -
Heldro roomijs met karamelsaus en amandelkrokant
€ 6,75 -
Heldro roomijs met warme kersen
€ 7,50 -
Trifle van chocolademousse
€ 7,50
-
Bovenstaande hoofdgerechten worden vergezeld met frites, aardappelgratin, warme groente en bijpassende salade.* Supplement bij 3gangen keuzemenu