• Voorgerechten – Kerst

    • Carpaccio met zongedroogde tomaat, Grana Padano, geroosterde pitten, rucola en truffelmayonaise

      € 9,75
    • Gerookte eendenborst met granaatappel, dadels en sinaasappeldressing

      € 9,75
    • Zalmbonbon gevuld met Noorse garnalen met rivierkreeftjes en dille-crème

      € 9,75
    • Wrap gevuld met avocado, gegrilde groenten en feta

      € 8,95
    • Gevogeltebouillon met bosui

      € 5,50
    • Hoofdgerechten – Kerst

    • Diamanthaas met gestoofde sjalotte en rode wijnsaus

      € 18,95
    • Bladerdeeg gevuld met geitenkaas, zongedroogde tomaat en olijven, noten en honing

      € 17,95
    • Hertenbiefstuk met pastinaakpuree, stoofpeer en wildroomsaus*

      € 20,95
    • Saté van de haas

      € 15,95
    • Stoofpotje met zwijnshaas, spek, diverse groenten en cognacroomsaus

      € 18,95
    • Zalmfilet met wilde rijst, ratatouille en witte wijnsaus

      € 18,95
    • Nagerechten – Kerst

    • Tiramisu

      € 7,50
    • Apfelstrudel met kaneelijs en vanillesaus

      € 7,50
    • Heldro roomijs met karamelsaus en amandelkrokant

      € 6,75
    • Heldro roomijs met warme kersen

      € 7,50
    • Trifle van chocolademousse

      € 7,50
x