Bietencarpaccio met Danablu, rucola, noten en bosvruchtendressing 22 oktober 2019 | Auteur: Rick van Hout | 1 Reactie | Categorieën: Bietencarpaccio met Danablu, rucola, noten en bosvruchtendressing € 10,95
Salade van gerookte eendenborst met radijs, rode ui, bloedsinaasappel en balsamico 22 oktober 2019 | Auteur: Rick van Hout | 1 Reactie | Categorieën: Salade van gerookte eendenborst met radijs, rode ui, bloedsinaasappel en balsamico € 12,95
Vol au vent met wildragout 22 oktober 2019 | Auteur: Rick van Hout | 1 Reactie | Categorieën: Vol au vent met wildragout € 12,95
Zalmbonbon gevuld met Noorse garnalen, rode ui en mierikswortelcrème 22 oktober 2019 | Auteur: Rick van Hout | 1 Reactie | Categorieën: Zalmbonbon gevuld met Noorse garnalen, rode ui en mierikswortelcrème € 12,95
Carpaccio met zongedroogde tomaat, oude kaas, geroosterde pitten en truffelmayonaise 22 oktober 2019 | Auteur: Rick van Hout | 1 Reactie | Categorieën: Carpaccio met zongedroogde tomaat, oude kaas, geroosterde pitten en truffelmayonaise € 12,95