• Kerstmenu

    • Voorgerechten

    • Carpaccio met zongedroogde tomaat, grana pandano, geroosterde pitten en pesto

      € 8,75
    • Zalmrilette met hollandse garnalen, rode ui en dillecrème

      € 8,75
    • Gerookte zwijnsham met een salade van dadel, appel, cashewnoten en rode portdressing

      € 8,75
    • Gegrilde pompoen met geitenkaas, walnoot en sesamvinaigrette

      € 8,75
    • Salade met lauwwarme gemarineerde kalkoen, citrusfruit en een vijgendressing

      € 7,75
    • Soepen

    • Tomaten-paprikasoep met gegrilde courgette en een bladerdeegstengel

      € 4,75
    • Gevulde gevogeltebouillon met kip, tuinkruiden en omeletreepjes

      € 4,75
    • Tussengerechten

    • Tamme eendenborstfilet op een bedje van rosevalpuree met bosui en pruimensaus

      € 8,75
    • Op de huid gebakken roodbaars op een ratatouille van diverse groenten en tomaten-basilicumroomsaus

      € 8,75
    • Hoofdgerechten

    • Zwijnshaas met rozemarijnsaus

      € 18,75
    • Ossenhaas met madeira-sjalottenjus

      € 19,75
    • Hertenbiefstuk met rode wijnsaus

      € 19,75
    • Zeewolffilet gegratineerd met dille-pesto op een bedje van venkel

      € 18,75
    • Portobello gevuld met bospaddenstoelen, kruidenkaas en honing-notencrumble

      € 17,75
    • Nagerechten

    • Vanille-hangop met bosvruchten en bastognekruimels

      € 6,50
    • Roomijs met warme kersen

      € 6,50
    • Stroopwafelparfait met witte chocolade en frambozencoulis

      € 6,50
    • Roomijs met caramelsaus en amandelkrokant

      € 6,50
    • Christmass coffee

      € 6,50
    • Driegangen menu € 29,75

    • Viergangen menu € 34,50