Voorgerechten

 

Carpaccio met zongedroogde tomaat, geroosterde pitten, pesto en Grana Pandano

Zalmbonbon gevuld met garnalen, rode ui en mierikswortelcrème

Tartaartje van rode bieten met appel, geitenkaas en walnoot

Gerookte eendenborst met granaatappel, mango en frambozendressing

Couscous salade met gerookte kip, avocado, spekjes en balsamico vinaigrette

 

Soepen

 

Dubbel getrokken runderbouillon

Bospaddenstoelensoep

 

Tussengerechten

 

Gemarineerde scampi’s op een bedje van tagliatelle met een saus van rode pesto

Gefrituurde brie met rucola, pijnboompitten en veenbessencompote

 

Hoofdgerechten

 

Ossenhaas met rode portsaus en gestoofde sjalotte

Hertenbiefstuk met wildroomsaus en stoofpeer

Zwijnshaas met jachtsaus

Zeebaars met pastinaakpuree, zeekraal en een saus van rivierkreeftjes

Empanada met spinazie, camembert, notencrumble en honing-rozemarijnsaus

 

Nagerechten

 

Christmass coffee

Roomijs met warme kersen

Flensje met bosvruchtenijs en mangocoulis

Roomijs met karamelsaus en amandelkrokant

Brownie met pecannoten, roomijs en slagroom

 

driegangen € 32,50

viergangen € 37,50