• Voorgerechten - 3Gangen

    • Gerookte eendenborst met granaatappel en sinaasappelkonfijt

      € 8,75
    • Huisgemaakte pompoensoep met spekjes en prei

      € 4,75
    • Rundercarpaccio met grana pandano, gedroogde tomaat en geroosterde pitten

      € 8,75
    • Zalmbonbon gevuld met noorse garnalen, krabchunks en smulkaas

      € 8,75
    • Hoofdgerechten - 3Gangen

    • Kabeljauwfilet met witte wijnsaus

      € 16,00
    • Wildragout met aardappelpuree en rode kool

      € 16,75
    • Kogelbiefstuk met gebakken spek, champignons, ui en kruidenboter

      € 16,75
    • Zwijnshaas met mosterdroomsaus

      € 16,00
    • Nagerechten - 3Gangen

    • Appelflapje met kaneelijs en slagroom

      € 6,50
    • Marnissimo

      € 5,50
    • Roomijs met warme kersen

      € 6,50
    • Roomijs met caramelsaus en amandelkrokant

      € 6,50
    • Om het extra lekker te maken

    • Oerbrood met kruidenboter

      € 3,50
    • Oerbrood met aioli, pesto en tapenade van zongedroogde tomaat

      € 4,50