• Voorgerechten - 3Gangen

    • Licht gebonden bospaddenstoelensoep

      € 4,75
    • Zalmrolletje met kruidenkaas, Noorse garnalen en een pernod-limoensaus

      € 8,75
    • Camembert uit de oven met geroosterde walnoot en balsamicodressing

      € 8,75
    • Rundercarpaccio met zongedroogde tomaat, cran biraghi en geroosterde pitten

      € 8,75
    • Hoofdgerechten - 3Gangen

    • Wildzwijnshaas met cognacroomsaus

      € 16,00
    • Op de huid gebakken snoekbaarsfilet met een krokant dakje van noten en dilleboter

      € 16,00
    • Hertenbiefstuk met rode wijnsaus *€ 2,75 +

      € 18,75
    • Kogelbiefstuk met pepersaus

      € 16,75
    • Nagerechten - 3Gangen

    • Irish coffee

      € 5,50
    • Roomijs met warme kersen

      € 6,50
    • Brownie met bosvruchten sorbetijs

      € 6,50
    • Roomijs met caramelsaus en amandelkrokant

      € 6,50
    • Om het extra lekker te maken

    • Oerbrood met kruidenboter

      € 3,50
    • Oerbrood met aioli, pesto en tapenade van zongedroogde tomaat

      € 4,50